Algemene voorwaarden

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenland

Bij bestellingen buiten Nederland wordt contact opgenomen met de klant i.v.m afwijkende bezorgkosten.

Levering

De bestelde artikelen zullen (na ontvangst van betaling) z.s.m. bij U bezorgd worden. Voor gepersonaliseerde en handgemaakte artikelen moet u rekening houden met een levertijd van minimaal een week. Indien een artikel niet op voorraad is, nemen wij contact met u op. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle bestellingen kunnen binnen 24 uur geannuleerd worden, daarna bent u verplicht deze af te nemen!

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heeft u binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact met ons op via hello@heppiethings.nl. Bestellingen kunnen door I M Heppie, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.

Verhuurproducten

Producten die bij ons te huren zijn, kunt u via het betreffende aanvraagformulier aanvragen. Wanneer de aanvraag door u is geplaatst, laten wij binnen 24 uur weten of reservering mogelijk is voor de door u gewenste datum(s).

Voor de producten die u bij ons huurt dient vooraf, samen met het overeen gekomen verhuurbedrag, een borg betaald te worden. Deze borg krijgt u uiteraard terug na het retourneren van ons product in de oorspronkelijke staat. Dat wil zeggen dat I M Heppie zich niet aansprakelijk stelt voor eventuele beschadiging, vernieling of diefstal van het door ons verhuurde product.

Sommige producten zijn te groot voor verzending per post ( denk aan geboorteborden). Hierbij moet dus rekening gehouden worden dat het product vanuit Roosendaal, Noord-Brabant, opgehaald of bezorgd moet worden. Dit zal worden meegenomen in de prijsberekening of acceptatie.

Verzending

I M Heppie laat de bestellingen bezorgen door Post.nl. Als de bezorger het pakket niet kan afleveren op het gewenste adres dan zal hij een bericht achterlaten waar het betreffende pakket kan worden opgehaald. Bij bezorging door Post.nl zijn de bezorgvoorwaarden van Post.nl van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en I M Heppie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger.

Wij rekenen een vast tarief voor het verzenden/administratie kosten van €2,50 per bestelling m.u.v. stof dat gaat naar gewicht. De verzendkosten zijn opgebouwd uit porto, verpakkingsmaterialen, BTW en administratiekosten. Let op : adressen met een postbus kunnen niet in behandeling worden genomen, wellicht is er een andere mogelijkheid om toch de gewenste artikelen te ontvangen. Dit kan uiteraard in overleg.

Kosten

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen verzendkosten volgens Post.nl tarieven + 50 eurocent verpakkingskosten.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van I M Heppie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantrelatie.

Aansprakelijkheid

I M Heppie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. Alle artikelen worden met uiterste zorg verpakt, het risico van verzenden is voor de koper. I M Heppie stelt zich niet aansprakelijk voor enige vorm van onvoorzienheden die schadelijk is of kan zijn voor de webwinkel.

Retourneren

Mocht er iets niet goed zijn aan u bestelling laat het ons dan weten dan zullen wij er alles aan doen dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. Handgemaakte artikelen met naam of tekst die niet goed bevestigd zijn door onze fout, krijgt u gratis vergoed. Echter, een fout doorgegeven naam of tekst wordt niet door ons vergoed.

Web copy

Niets van deze site mag zonder toestemming van I M Heppie worden gekopieerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Betaling

Via overboeking:

U maakt het totaal bedrag over op het rekeningnummer van I M Heppie onder vermelding van naam en ordernummer, (ordernummer en bankrekeningnummer staan op uw orderbevestiging vermeld).
Vervolgens zullen wij uw bestelling z.s.m. verwerken.
I M Heppie
K.v.K nummer: 71588213
Btw nr: NL198683728B01
Email: hello@heppiethings.nl